Veniti la inchinare, veniti sa ne sfintim !

Dupa tavalugurile comunismului si al ignorantei post-comuniste, intr-o vreme in care credinta risca sa dispara, fiind schimbata cu increderea in "atotputernicia" omului, toate stavilarele pamantului fiind zdruncinate, Sfintii temnitelor comuniste rasar azi, ca adevarati Luceferi ai Cerului, stralucind in intunericul necredintei, facand sa rasara oaze de har si sfintenie in locurile unde altadata au vietuit, au patimit fara de cartire, sfintindu-se pe ei insisi si spaland neamul de pacate, resfintind deopotriva si pamantul tarii noastre.
Asemenea oaze au rasarit in Aiud, ..., iar acum in Periprava, locul unde s-au nevoit sfinti in frunte cu Parintele Ilie Lacatusu si Parintele Iustin Pirvu.
Hristos, Maica Domnului si toti Sfintii nostri coboara astazi, acum, in acest loc, in tara noastra, prin ei, "Sfintii temnitelor", voind sa curateasca acest pamant si acest neam de pacatele grele care le apasa si sa-si gateasca neam sfant si drept.

Asadar, noi, o mana de fii ai acestor Sfinti, si Dumnezeu stie cati vor mai fi, sub indrumarea Episcopiei Tulciei, sub pastorirea Preasfintitului VISARION, am purces a construi un schit monahal pe teritoriul fostei inchisori comuniste de la Periprava, pentru a ne impartasi ca neam de o astfel de oaza de har si sfintenie.

VENITI ROMANI LA INCHINARE ! UN NEAM AVEM SI O VIATA ! VENITI SA NE SFINTIM !

Galerie foto-video

Contact

Preot Gabriel Onea
Protopop de Niculitel (jud. Tulcea)
Telefon: 0758 603 256
Email: protniculitel@yahoo.comPreot Ioan Partebuna
Preot misionar de Niculitel (jud. Tulcea)
Telefon: 0744 658 814
Email:

Transmiteti un mesaj

Daca doriti sa ne transmiteti impresii, sugestii sau doriti sa ne comunicati orice va pare important, puteti completa formularul urmator, iar mesajul dumneavoastra va ajunge in inbox-ul persoanelor de contact.

  Nume si prenume:

  Email:

  Telefon:

  Comentariu:

  HTML5
  CSS3
  Bootstra p
  jQuery
  WordPress
  TOP